Faris & Kapur Kasut Fawwaz

11 September 2017 10.00 malam Taman Repoh Permai Semalam faris dok main kapur kasut abang dia si Fawwaz, sapa sapa pon x perasan.. sekali bila tgk.. dah siap tenyeh kapur kasur kat selimut ummie dia.. dan muka dia pon siap conteng cium kapor kasut tu.. bertompok2 kapor kat muka.. faris ooOOOoo Faris.. umur dah nak masuk 2 tahun… macam macam akai dia Share on Facebook

Share on Facebook Read More

Check Faris Selsema @ Klinik Dr Yeoh Alor Setar Kedah Jun 2017

Date : 4 Jun 2017 time : 6.30 ptg place : Klinik Dr Yeoh Alor Setar Info : Alhamdulillah selesai check Faris… kira dapat no antara yang last kat klinik ni, kena sedut hingus baru ok.. Dr Yeoh bagi goodies plak kat depa bertiga hari ni.. susu dutch lady dengan friso voucher Share on Facebook

Share on Facebook Read More

Fawwaz dan Fauzan Naik Kuda @ Tapak Ekspo Konvo UUM Sintok |12 November 2016

Fawwaz dan Fauzan naik kuda @ tapak ekspo Konvo UUM Sintok |12 November 2016 Share on Facebook

Share on Facebook Read More

Banyak Istighfar Penyebab Hujan !!

   Firman Allah (s.w.t.): وَيَا قَوْمِ اسْتَغْفِرُوا رَبَّكُمْ ثُمَّ تُوبُوا إِلَيْهِ يُرْسِلِ السَّمَاءَ عَلَيْكُمْ مِّدْرَارًا وَيَزِدْكُمْ قُوَّةً إِلَى قُوَّتِكُمْ وَلاَ تَتَوَلَّوا مُجْرِمِينَ. 52. Dan wahai kaumku! Hendaklah kamu beristighfar (meminta ampun) kepada Tuhan kamu, kemudian hendaklah kamu bertaubat kepada-Nya, nescaya Dia akan menurunkan ke atas hujan lebat dan nescaya Dia akan menambahkan kamu satu kekuatan di samping kekuatan kamu yang sedia ada. Dan janganlah kamu membelakangkan seruanku dengan terus melakukan dosa! (Surah Hud :52) Share…

Share on Facebook Read More

Drypers Baby Club & Redeem Gift

Drypers Baby Club & Redeem Gift Welcome to Drypers Baby Club! We take great pleasure in welcoming you to our community and hope you take advantage of all the privileges extended to you. Did you like the tips and advice on childcare that you may have received so far? Are you registering the unique codes to redeem gifts at our online Point Shop? Don’t forget to read our mails, we always provide new activities for…

Share on Facebook Read More

New Born Baby : Your child

Your child Your baby mostly lies curled up in the fetal position. It’s like lifting up a little bean. Knees bent against their stomach, arms tucked up against their chest. Tiny babies are happiest when they’re snuggled up in a warm, cosy space – just like in the womb. Getting undressed is an ordeal. Diaper changes are absolutely awful. That new little person wants to be close, ideally resting in your arms. They love to…

Share on Facebook Read More

Jemputan Kenduri Kesyukuran Aqiqah Faris Bin Mohd Umar | 5 Dis 2015 | Sabtu | Padang Pauh Perlis

 Assalamualaikum, maaf ganggu,omaQ ingin menjemput tuan2,sahabat2, dan famili seisi keluarga ke kenduri kesyukuran aqiqah anak lelaki kami yang ke 3 Faris Bin Mohd Umar pada 5 Dis 2015 (Sabtu) Tengahari, di alamat B 151 Batu 3 1/2 Jalan Kaki Bukit 01000 Kangar Perlis (Rumah keluarga sy) berhampiran Masjid Sirajuddin / Dari Kangar ke Padang Besar jumpa futsal batu 2, 1 km kehadapan jumpa umah ibubapa sy disebelah kanan jalan sblum pemancar radio Pdg Pauh, Mudahan…

Share on Facebook Read More