My Fauzan

/My Fauzan

Fawwaz & Fauzan Bakal Masuk Jawi / Berkhatan / Bersunat @ 29 November 2016

By | November 28th, 2016|My Family, My Fauzan, My Fawwaz|

Esok genap Faris umur 1 tahun kena cucuk @ Klinik Kesihatan Santan Perlis jam 8.00 pagi, jam 9.00 & 9.30 turn abang dia plak si Fawwaz 7 Tahun dan Fauzan 4 Tahun "Masuk Jawi" berkhatan/ sunat kat klinik Ehsan Repoh, tpt abah dia dulu2 berkhatan he he he, yang menariknya mereka dua-dua tak takut nak berkhatan, sbb tgk upin ipin masuk berkhatan cool aja.. siap nak tiru dalam cita upin ipin, Dr hadiah cokelat Lollypop plak , tak pa.. esok [...]

Kelas Al Quran Perlis Al Hira @ Taman Bukit Kaya Indah Kangar | 13 Ogos 2016 | 8.30 – 10.30 pagi

By | August 13th, 2016|My Family, My Fauzan, My Fawwaz|

My Life : Pagi ni start hantar Fawwaz dan Fauzan ke kelas Al Quran Al Hira @ taman bukit Kaya Indah Kangar by Ust  Asraf, mode ngaji starr jam 8.30 - 10.30 pagi | 2 kali seminggu | Sabtu & Ahad | 8 sesi pengajar RM 50.00 seorang , Pendaftaran RM 10.00 , duly masa fawwaz umur 6 tahun dah leh baca al quran, ni bagi Fauzan plak umur 4 tahun, so Far dapatan dari ustaz setelah 1st kelas dia [...]

Fauzan With Mini Car Sogo Jun 2013

By | June 23rd, 2013|My Family, My Fauzan|

Fauzan With Mini Car Sogo Jun 2013 Date : 10 Jun 2013 Time : 12.00 Afternoon Place : Sogo Shopping Complex Kuala Lumpur Info : Awal bulan hari tu.. omaQ dan famili.. disamping Majlis Konvokesyen omaQ @ PWTC OUM.. sempat omaQ jalan jalan sekitar Kuala Lumpur.. lepak santai di SOGO sat.. masa dok tunggu Ummu Fawwaz beli belah.... omaQ dan Fauzan main kat Playground atas aras baju baby.... ada tempat untuk mengasuh anak anak.. mmg selesa... Tahniah kepada pihak Admin [...]