Speedtest : Semak Kelajuan YES Anda @ Kangar sampai 19 Mbps

Date : 13 September 2012 Time : 8.30 a.m Place : Pagi nie. omaQ guna dongle YES omaQ.. sbb line office slow sangat untuk buat keja.. tambah lagi nak download file EMIS… tu yang terpaksa guna Dongle sendiri… sekali test speedtest kelajuannya.. sat sat.. mmg ternyata laju banyak.. mmg puaih ati..berbaloi baloi dengan YES 4G .. alhamdulillah.. dah pakai since hampir satu 1 … so far so good 🙂 Test Dongle … Memang terbaaik… laju…

Share on Facebook Read More

Tukar Minyak Engine & Tayar Honda Wave Februari 2012

Tukar Minyak Engin & Tayar Honda Wave Februari 2012 Tayar SAMURAI baru 🙂 Date : Last Week Time : Evening Place : Bengkel Motor @ Taman Bukit Kubu Kuala Perlis Info : Minggu lepas.. omaQ sempat pi service minyak engin honda Wave Ummu Fawwaz kat bengkel depan taman tu.. sambil tukar minyak engine tu.. replace tayar baru plak.. sbb tayar lama dah botak and tak sedap dah bila ride… tukaq jenis tayar Samurai.. mai dari…

Share on Facebook Read More

Replace Batery Baru Honda Wave 100cc Ummu Fawwaz Februari 2012 @ Kangar

Replace Batery Baru Honda Wave 100cc Ummu Fawwaz Februari 2012 @ Kangar My Rempit with New Energy with Turbo Battery he he he Date : 13 Februari 2012 Time : Afternoon Place : Kedai Motor Awie Repoh Kangar Perlis Info : Tengahari semalam.. bateri motosikal rempit Ummu Fawwaz weak lemah… so omaQ pi check.. nak pi charge bateri nampak macam akan jadi plak.. so omaQ pon tukar bateri baru… kena la RM 50 .00 untuk…

Share on Facebook Read More