My Piaggio X9 200cc

//My Piaggio X9 200cc

Hari Membasuh Skuter Piaggio X9 200cc

By | 2013-02-02T17:50:05+00:00 February 2nd, 2013|My Life, My Piaggio X9 200cc, My Sunnah|

Date : 2 Februari 2013 Time : 5.00 petang Place : Bengkel Basuh Kereta Seriab Kangar Perlis Info : Petang sat sat selepas solat berjemaah @ Masjid Al Rahmaniah Kuala Perlis.. OmaQ sempat pi cari tempat basuh skuter omaQ yang lama tak basuh since cat hari tu... Kesian tgk.. Damuih ( kotor) sangat la plak :)

Scooter Piaggio X9 200cc Perlis

By | 2012-10-02T01:46:50+00:00 October 4th, 2012|My Life, My Piaggio X9 200cc|

Scooter Piaggio X9 200cc Perlis 3 Scooter Piaggio X9 200cc Perlis berkumpul Date : Sebelum Ramadhan Time : Evening Place : Bang Shi Bengkel Vespa Repoh Perlis Info : Masa omaQ dok buka Hardisk sat sat.. belek belek .. ada gambaq omaQ bersama geng Skuter Piaggio X9 Perlis.. kami geng 200cc .. banyak geng skuter X9 telah bertukar ke X9 500cc dah.. tinggai kami still maintain dengan x9 200 cc he he he.. naik skuter Piaggio nie.. best.. terbaik.. dengan [...]

Aidilfitri Rumah Bangshi Vespa Repoh 2012

By | 2012-09-13T08:26:16+00:00 September 13th, 2012|My Friends, My Piaggio X9 200cc|

Aidilfitri Rumah Bangshi Vespa Repoh 2012 Ramai yang berkumpul malam tu :) Date : 22 Ogos 2012 Time : Malam Place : Rumah Bangshi Vespa Repoh Kangar Perlis Info : Malam Raya hari tu.. omaQ dan rakan rakan se vespa berkumpul di rumah Bangshi.. saja meraya kat sana.. jumpa kawan kawan yang balik jauh dari seluruh pelusuh tanahair.. sambil makan kopi.. pekena kui karas.. kui goyang.. macam macam ado.. moruku pak taib pon ada..cikgu megat.. bang shi.. wan.. jat.. chu [...]

Fully Service Scooter Piaggio X9 Julai Penang 2012

By | 2012-07-04T19:15:38+00:00 July 4th, 2012|My Life, My Piaggio X9 200cc|

Fully Service Scooter Piaggio X9 Julai Penang 2012 Fully Service Date : 3 Julai 2012 Time : 3.00 ptg Place : Yau Scooters Specelized @ Sg Dua Penang Info : Petang semalam.. selepas omaQ selesai check in kat BTP Pokok Sena Penang.. sempat omaQ bawa skuter omaQ untuk fully service kat pakar pomen skuter.. Mr Ayau.... bila pi check sebab apa timming skuter omaQ tinggi sejak dua menjak ni.. banyak benda rupanya.. tapi tak sure yang mana satu penyebab.. sbb [...]

Piaggio X9 RK 1500 Syahrin Samsudin

By | 2012-06-27T11:36:41+00:00 June 27th, 2012|My Friends, My Piaggio X9 200cc|

Piaggio X9 RK 1500 Syahrin Samsudin BKN 4898 Vs Rk 1500 Date : 26 Jun 2012 Time : Afternoon Place : Dataran Parking JPN Cawangan Perlis Info : Tengahari semalam.. omaQ dapat call dari sahabt omaQ iaitu Syahrin.. dia kata nak mai jumpa omaQ sat.. sbb dia ada keje kat JPN Induk ( dia keja kat Pusat Ko Tasoh perlis).. so sambil2 tu.. singgah sat jumpa omaQ.. apa lagi.. nak tgk skuter baru dia la.. Piaggio X9 200 cc yang [...]

Mr White Piaggio X9 2012

By | 2012-05-05T01:31:10+00:00 May 5th, 2012|My Life, My Piaggio X9 200cc|

Mr White Piaggio X9 2012 Tq Wan.. sbb tolong mai ambik skuter aku... :) Date : 1 Mei 2012 Time : Evening Place : Bengkel Bang Shi Sanusi Repoh Kangar Perlis Info : Alhamdulillah.. skuter omaQ Piaggio X9 baru aja siap di cat dengan color baru.. sebelum nie colour biru.. selepas balik konvoi dari kemboja tempoh hari.. skuter ini berjaya dicat dengan warna baru disamping buat top overhall.. sbb masa balik ari tu.ada beberapa benda yang kena difitkan... mudahan dengan [...]

Bengkel Vespa Piaggio X9 Repoh Mac 2012

By | 2012-03-16T11:51:21+00:00 March 16th, 2012|My Perlis, My Piaggio X9 200cc|

Bengkel Vespa Piaggio X9 Repoh Mac 2012 Syurga vespa :) Date : Last Week Place : Bengkel Vespa + Piaggio X9 Repoh Perlis Info : Minggu lepas.. omaQ pi lepak lepak tgk skuter omaQ yang tgh service @ bengkel Bang Shi kat Repoh.. semua jenis vespa ada disana.. tpt service Piaggio x9 .. Gilera dan sangkatan dengannya... sapa yang nak repair skuter leh la mai sini.. tapi kene ambik no giliran dulu.. sbb banyak sangat orang yang mai hantaq.. pomen [...]

Koleksi Video Konvoi Skuter Piaggio X9 Malaysia Thailand Kemboja 2012

By | 2012-02-04T23:05:17+00:00 February 4th, 2012|My Friends, My Piaggio X9 200cc, My Travel, My Video|

Day 2 Konvoi Skuter Piaggio X9 Malaysia Thailand Kemboja 2012 - Service @ Phun Phin Day 2 Konvoi Skuter Piaggio X9 Malaysia Thailand Kemboja 2012 - Phun Phin To Hua Hin ride Day 2 Konvoi Skuter Piaggio X9 Malaysia Thailand Kemboja 2012 - Doa Perjalanan Sheikh Hafiz Day 2 Konvoi Skuter Piaggio X9 Malaysia Thailand Kemboja 2012 - Phun Phin to Hua Hin

Day 9 Konvoi Skuter Piaggio X9 Malaysia Thailand Kemboja 2012

By | 2012-02-03T16:34:18+00:00 February 3rd, 2012|My Friends, My Piaggio X9 200cc, My Travel|

Day 9 Konvoi Skuter Piaggio X9 Malaysia Thailand Kemboja 2012 Bangshi... Pomen Terkenal yng tersohor disepanjang jalan... Date : 28 Januari 2012 Time : All Day Long Place : Klong Yai ( Border Thailand - Kemboja) - Bangkok Distance : 350 km Info : Hari ke 9 hari tu.... omaQ dan rakan rakan sambung lagi perjalanan dari sempadan kemboja ke bandar bangkok... perjalanan ambil masa lebih kurang 6 jam ... tapi dalam pejalanan tu kami menghadapi masalah dengan skuter omaQ.. [...]