Tukar Minyak Engin & Tayar Honda Wave Februari 2012


Tayar SAMURAI baru 🙂

Date : Last Week
Time : Evening
Place : Bengkel Motor @ Taman Bukit Kubu Kuala Perlis
Info : Minggu lepas.. omaQ sempat pi service minyak engin honda Wave Ummu Fawwaz kat bengkel depan taman tu.. sambil tukar minyak engine tu.. replace tayar baru plak.. sbb tayar lama dah botak and tak sedap dah bila ride… tukaq jenis tayar Samurai.. mai dari indon.. nampak macam best aja.. sebelah tu RM 80.00 … bila ride selepas tukar tayar baru.. mmg layan.. he he he.. alhamdulilah.. merasai kesedapan nikmat ride motosikal untuk pi kerja 🙂 he he he then omaQ tukar minyak engin yang terbaik dari repsol RM 28.00 … kira ok la tu. kalau moto cup ni selalunya orang tukar minyak RM 20 kebawah aja.. saja try minyak baru tu.. dah tiap tiap hari dok naik pi kerja.. kena la berjasa and spend duit sikit untuk jentera yang bawa kita pi kerja ari ari 🙂


Pakai minyak ni plak.. kasi perubahan sikit he he he


Honda Wave In Action 🙂

[flickrset id=”72157629144018016″ thumbnail=”square”]

Share on Facebook